Asterix scrie:
Mavet scrie:
Menirea animalului nu este sa atace omul...
Nici macar a celor de paza si protectie? Dar ce menire le dam voie sa aiba? Sa ne linga picioarele si apoi sa dispara din fata noastra?

Eu vorbeam serios de specimenele actuale de pe langa blocul N, exista si maidanezi agresivi dar astia nu par a fi, in cel mai rau caz alearga dupa masini. Dar daca opresti masina langa ei se transforma in niste catei dornici de joaca.
Iar ala care intra si mai doarme in bloc, e speriat si de propria umbra. L-am vazut odata cum a intrat, m-am dus dupa el sa-l dau afara, se uita atat de speriat si tremurand la mine incat nu l-as fi scos de acolo decat tĂ¢rĂ¢ĂÂş. L-am lasat acolo, pĂ¢nĂÂŁ punem interfon .... sa fie sanatos. Pe frigul asta cand locatarii lasa usa deschisa non-stop la intrare, poti da vina pe maidanezi ca sunt tentati sa intre la caldura?
Sunt probleme mai grave in cartier, de aceea recomandam tratarea fobiilor. Daca erau agresivi eram printre primii care ma ocupam de expedierea lor.
Menirea, draga Asterixe, nu le-o dam noi, ci Doamne, Doamne, le-a dat-o deja! Am inteles punctul tau si sunt de acord cu el. Eu ma referam la animalul care isi depaseste menirea, rangul sau in creatie si ataca omul. Din cate stiu eu omul este coroana creatiei... Si da, sunt si caini agresivi in Brancusi... Animalul este lasat pentru ajutorarea omului, in diverse moduri, si nu sa-l pape!