Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Lun Sep 06, 2010 6:20 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 494 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cainii
MesajScris: Lun Ian 15, 2007 2:03 pm 
Neconectat

Imi spune si mie cineva cum naiba scapam de cainii astia de pe langa bloc? Eu una nu ii suport si nu sant de acord sa umble liberi prin bloc. Va rog sa inchideti bine usile cand intrati si iesiti din bloc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 15, 2007 2:24 pm 
Neconectat

Interfon.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 15, 2007 6:25 pm 
Neconectat

Si daca "stie" codu'?... :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 15, 2007 9:48 pm 
Neconectat

Flori, dupa ce azi dimineata nu puteam iesi din bloc din cauza lor, m-am decis sa chem hingherii. Si sa-l fereasca Cel de Sus pe ala care le pune mancare langa usa blocului sa-l prind in flagrant, ca nu-l mai spala trei Dambovite. :evil:

Sus

Subiectul mesajului: CAINII
MesajScris: Mar Ian 16, 2007 11:18 am 
Neconectat

DE ACORD CU TINE . AM OBSERVAT CA LA SCARA 2 LA PARTER PARCA CINEVA LE PUNE DE MANCARE CHIAR LA USA APARTAMENTULUI . OAMENI BUNI CINE ARE DRAG DE CAINI NU ARE DECAT SA II TINA LA EI IN CASA . SI MIE IMI ESTE TARE FRICA DE CAINI . AM VRUT INTR-O ZI SA IES CU CEL MIC PE AFARA SI AM STAT IN SCARA CRED CA VREUN SFERT DE ORA PANA SAU INDEPARTAT JAVRELE . NU SE MAI POATE ASA CEVA . E-RICA DA-MI SI MIE NR. DE TELEFON DE LA HINGHERI SA SUN SI EU. :!: :!: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 17, 2007 12:00 pm 
Neconectat

e_rica scrie:
Flori, dupa ce azi dimineata nu puteam iesi din bloc din cauza lor, m-am decis sa chem hingherii. Si sa-l fereasca Cel de Sus pe ala care le pune mancare langa usa blocului sa-l prind in flagrant, ca nu-l mai spala trei Dambovite. :evil:

Vreau si eu numarul... Am langa firma un teren viran si sunt vreo 7 cuibariti acolo :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 06, 2007 3:29 pm 
Neconectat

Ce rautaciosi! Sigur nu aveti animale in casa! Nu poti obliga pe cineva sa nu le mai dea mancare!Vreau sa stiu si eu unde scrie ca nu este voie sau faci tu legea?Cel care a sunat la hingheri nu putea sa sune mai intai la un adapost?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 06, 2007 3:58 pm 
Neconectat

bidilici marian scrie:
Ce rautaciosi! Sigur nu aveti animale in casa! Nu poti obliga pe cineva sa nu le mai dea mancare!Vreau sa stiu si eu unde scrie ca nu este voie sau faci tu legea?Cel care a sunat la hingheri nu putea sa sune mai intai la un adapost?

Asta merita cainii turbati... Da' ce esti angajata la Vier Pfoten??? Ia-i acasa... :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 06, 2007 4:12 pm 
Neconectat

Exagerati, nu-s turbati. Care aveti fobii tratati-le la timp. Aia de pe langa magazinul nou sunt agresivi dar aia stau la curte si seara "evadeaza".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 06, 2007 5:29 pm 
Neconectat

Asterix scrie:
Exagerati, nu-s turbati. Care aveti fobii tratati-le la timp. Aia de pe langa magazinul nou sunt agresivi dar aia stau la curte si seara "evadeaza".

Nu exagerez deloc! Nu ma referam la boala numita turbare. Poate trebuia sa pun in ghilimele. Am fobii la tot ce devine sau este agresiv din sfera animaliera... Menirea animalului nu este sa atace omul...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 06, 2007 5:42 pm 
Neconectat

Mavet scrie:
Menirea animalului nu este sa atace omul...

Nici macar a celor de paza si protectie? Dar ce menire le dam voie sa aiba? Sa ne linga picioarele si apoi sa dispara din fata noastra? :)

Eu vorbeam serios de specimenele actuale de pe langa blocul N, exista si maidanezi agresivi dar astia nu par a fi, in cel mai rau caz alearga dupa masini. Dar daca opresti masina langa ei se transforma in niste catei dornici de joaca.

Iar ala care intra si mai doarme in bloc, e speriat si de propria umbra. L-am vazut odata cum a intrat, m-am dus dupa el sa-l dau afara, se uita atat de speriat si tremurand la mine incat nu l-as fi scos de acolo decat târâº. L-am lasat acolo, pânã punem interfon .... sa fie sanatos. Pe frigul asta cand locatarii lasa usa deschisa non-stop la intrare, poti da vina pe maidanezi ca sunt tentati sa intre la caldura?

Sunt probleme mai grave in cartier, de aceea recomandam tratarea fobiilor. Daca erau agresivi eram printre primii care ma ocupam de expedierea lor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 06, 2007 6:06 pm 
Neconectat

Asterix scrie:
Mavet scrie:
Menirea animalului nu este sa atace omul...

Nici macar a celor de paza si protectie? Dar ce menire le dam voie sa aiba? Sa ne linga picioarele si apoi sa dispara din fata noastra? :)

Eu vorbeam serios de specimenele actuale de pe langa blocul N, exista si maidanezi agresivi dar astia nu par a fi, in cel mai rau caz alearga dupa masini. Dar daca opresti masina langa ei se transforma in niste catei dornici de joaca.

Iar ala care intra si mai doarme in bloc, e speriat si de propria umbra. L-am vazut odata cum a intrat, m-am dus dupa el sa-l dau afara, se uita atat de speriat si tremurand la mine incat nu l-as fi scos de acolo decat târâº. L-am lasat acolo, pânã punem interfon .... sa fie sanatos. Pe frigul asta cand locatarii lasa usa deschisa non-stop la intrare, poti da vina pe maidanezi ca sunt tentati sa intre la caldura?

Sunt probleme mai grave in cartier, de aceea recomandam tratarea fobiilor. Daca erau agresivi eram printre primii care ma ocupam de expedierea lor.

Menirea, draga Asterixe, nu le-o dam noi, ci Doamne, Doamne, le-a dat-o deja! Am inteles punctul tau si sunt de acord cu el. Eu ma referam la animalul care isi depaseste menirea, rangul sau in creatie si ataca omul. Din cate stiu eu omul este coroana creatiei... Si da, sunt si caini agresivi in Brancusi... Animalul este lasat pentru ajutorarea omului, in diverse moduri, si nu sa-l pape!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 08, 2007 1:10 pm 
Neconectat

Gata ,toate problemele sunt rezolvate! Manelele pot fi date la maxim ,vecinii pot face mizerie ,pot contoriza cine intra si iese din fiecare apartament,cine are cutie postala si cine nu ,cati ani are vecinul ca pare trecut de 35,cine a pus braduti in fata blocului si cine nu......etc
:evil: Ce aveti cu bietele animale?Daca erau agresivi eram de acord cu voi,dar asa...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 08, 2007 2:06 pm 
Neconectat

Auzi, Mareane.....daca tot spui tu asa, ia-i acasa :!: ....poate asa vor ramane mai putini, ca prea s-au inmultit.....nici la magazine nu poti sa mergi ca asteapta vreo 3- 4 la iesire si-ti miros punga....

PS:Nu cred ca va mai dura mult pana cand vor deveni agresivi....nu de putine ori nu am putut iesi din bloc pt ca erau la usa...si nu se dadeau la o parte, ba mai si latrau....Atunci sa te vad pe tine.....

Sus

Subiectul mesajului: CAINII
MesajScris: Joi Feb 08, 2007 2:47 pm 
Neconectat

Cainii nu au ce cauta in cartier si nu numai.Locul lor e la curte nene, asta-i rostul lor . Eu una nu ii suport si nu vreau sa ii vad pe aici .Nici pe cel mai bland caine .Iubesc animalele dar locul lor nu e aici(ma refer la caini).Pe langa faptul ca pot deveni agresivi cainii pot transmite foarte multe boli .Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si doar pur si simplu sa imi spun parerea.A nu se uita ca multi copilasi din cartier se joaca exact prin locurile unde umbla si cainii.Asa ca sanatatea copiilor si chiar a tuturor e prioritara.Cine are drag de cainii astia vagabonzi nu are decat sa ii ia la ei in casa .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 494 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Următorul

Ora este UTC + 2