Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Lun Sep 06, 2010 6:27 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Raspunderea civica iarna
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 11:10 am 
Neconectat

Deoarece ieri ( si de citiva ani incoace ) am observat foarte putini locatari iesiti la deszapezire fac un apel la raspunderea civica a tuturor celor care stau la caldura si citesc forumul, sa puna mina pe lopeti,cazmale,maturi...etc si sa iasa in fata blocurilor pentru a curata macar scarile si accesul in bloc de zapada si gheata.
Este condamnabila nepasarea si nesimtirea in acest sens caci sunt copii,femei gravide,bunici si nu numai care pot aluneca pe scari cu consecinte nedorite.

Va multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: Raspunderea civica iarna
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 11:23 am 
Neconectat

Pe scari nu se aluneca din cauza zapezii, si vara la prima ploaie e la fel, se aluneca din cauza gresiei infecte alese pe scari, care trebuia sa fie antiderapanta dar nu este.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 12:14 pm 
Neconectat

Si daca era gresie antiderapanta nu se depunea zapada sau gheata pe ea ???
Sa fim seriosi acum...defilam cu ce avem caci nici macar nu se repara bucatile sparte de catre nimeni !
Si apropo de asta si la metrou alunecam pe scarile de marmura cind sunt ude :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 1:24 pm 
Neconectat

Cred ca si aici ar trebui facuta o deosebire. Sunt unii care citesc forumul de la servici iar altii care citesc forumul de acasa. Iar despre calitatea gresiei asta e, e adevarat si macar sa o pastram. Deci, cine sa iasa la dezapezire? Cand sa iasa la dezapezire? Cu ce sa faca dezapezire (ma refer la unelte)? De acord ca este o problema. In orice bloc comunist de proprietari asociatia are unelte pentru dezapezire proprii, iar cei care stau acasa (pensionari si tineri) ies la dezapezire ziua.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 1:40 pm 
Neconectat

eu cred ca 3 din zece soferi au o lopata in masina ... nu cred ca e asa complicat sa o foloseti pt a da zapada din fata blocului ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 2:02 pm 
Neconectat

@ devilake

Sa inteleg ca soferii care au autoturisme si au lopeti in autoturisme sunt cei care trebuie sa dezapezeasca in fata blocului precum si in parcare? Cam discriminatoriu din partea ta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 2:07 pm 
Neconectat

nu am zis asta ... am zis ca majoritatea au masini ... si nu cred ca e greu sa cobori 20 min sa dai putin la lopata ... eu unu am iesit mereu ... sincer putina miscare face bine si mai ales la zapada ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 2:23 pm 
Neconectat

Primo: Gandeste-te te rog ca unii vin acasa la ora 8-9 seara de la servici dupa 10-11 ore de munca; chiar crezi ca dupa asta le mai arde de miscare? Chiar daca au masina. Oare nu trebuie sa stea si ei cu copiii lor?

Secundo: De ce nu spui si despre "colocatarii" care plimba zilnic caini prin cartier de dimineata pana seara? Oare ei nu pot? ca intr-adevar miscarea face bine.

Terto: Oare daca cineva care sta acasa toata ziua iese la cumparaturi si cumpara 1/2 kg de sare (1 leu/kg) si o imprastie la intrare nu ar fi bine?

Deci ar fi multi care ar putea sa faca cate ceva, nu numai conducatori auto care au lopeti in masina.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 3:31 pm 
Neconectat

deja o dai in diverse el si-a dat o parere, fiecare avem dreptul la o parere,si daca este asa cum zici tu ce este greu sa dai cu lopata cat dureaza o jumatate de ora poate chiar mai putin.
ce tie iti este asa de greu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 3:35 pm 
Neconectat

inginerul scrie:
Primo: Gandeste-te te rog ca unii vin acasa la ora 8-9 seara de la servici dupa 10-11 ore de munca; chiar crezi ca dupa asta le mai arde de miscare? Chiar daca au masina. Oare nu trebuie sa stea si ei cu copiii lor?

Secundo: De ce nu spui si despre "colocatarii" care plimba zilnic caini prin cartier de dimineata pana seara? Oare ei nu pot? ca intr-adevar miscarea face bine.

Terto: Oare daca cineva care sta acasa toata ziua iese la cumparaturi si cumpara 1/2 kg de sare (1 leu/kg) si o imprastie la intrare nu ar fi bine?

Deci ar fi multi care ar putea sa faca cate ceva, nu numai conducatori auto care au lopeti in masina.

:shock: :shock: :shock: deci stai asa sa inteleg .... cei care lucreaza ...si au copii nu tre sa dezapezeasca ....hmmm cam aiurea ...si noi avem copii si lucram dar ..tot dezapezim ...si avem si caine :lol: ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 3:50 pm 
Neconectat

sonia trebuie sal intelegi este ingineru asta e,cred ca a ramas cu mentalitate de alta data :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 3:54 pm 
Neconectat

e o gluma de zapada afara fata de ce a fost acum 2 pe 1 ianuarie cand avea si 1 metru (am dat 2 ore atunci la lopata). in 10-15 minute ai dat la o parte portia care iti revine ca doar nu dai pt tot blocul. dimineata la plecare cobori cu 15 minute mai devreme si gata, pleci si incalzit cu ocazia asta :), plus ca e distractiv.

ca o nota, in multe tari din UE e obligatorie chestia asta, se dau amenzi imediat. daca se va baga si la noi, poate nu ar strica sa fim obisnuiti cu ideea in sine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 3:59 pm 
Neconectat

@sonia&devilake

Mult succes in Brancusi ca am inteles ca sunteti proaspeti locatari. Si felicitari pentru ca ati prins un loc. Cat despre restul, mai vedeti voi in timp asa.... cum evolueaza lucrurile.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 4:00 pm 
Neconectat

inginerul scrie:
Cred ca si aici ar trebui facuta o deosebire. Sunt unii care citesc forumul de la servici iar altii care citesc forumul de acasa. Iar despre calitatea gresiei asta e, e adevarat si macar sa o pastram. Deci, cine sa iasa la dezapezire? Cand sa iasa la dezapezire? Cu ce sa faca dezapezire (ma refer la unelte)? De acord ca este o problema. In orice bloc comunist de proprietari asociatia are unelte pentru dezapezire proprii, iar cei care stau acasa (pensionari si tineri) ies la dezapezire ziua.

Nu am scris aici fara ca eu sa fiu exemplu...
Ieri dupa ce am fost plecat de acasa 11 ore ( serviciu + drum ) am venit acasa iar la ora 19 am iesit doar eu si inca un vecin sa curatam scarile si accesul in bloc. Cam in fiecare an situatia a fost identica...uneori cu 2-3 in plus dar restul locatarilor pur si simplu nici macar nu schiteaza vreo implicare !
Nesimtire la maxim iar lucrurile trebuie sa se schimbe in bine.
Scule cam au toate blocurile iar cei care nu le au, pot stringe 10 lei/ap sa cumpere...lenea si putoarea prea au luat locul bunului simt in tara asta !

Si binenteles ca am facut acest lucru si pentru copii nostrii...nu e scuza faptul ca ajungi acasa la ore mai tirzii...vara sunt destui care uda gradinile la 9-10 noaptea !

Cit despre categoria de nesimtiti care plimba pe afara cainii crescuti in case nu are rost sa avem pretentii atita vreme cit nu sunt in stare sa adune fecalele din urma lor...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 16, 2009 4:34 pm 
Neconectat

Nici eu nu sunt "gica contra" gogu_2006. Eu am dat cu sare de exemplu dimineata luata de sus pe scari la intrare ca-si rupea gatul nevasta-mea si copilul cand am plecat de acasa. Nu e normal si repet, dupa parerea mea nu e normal doar asa. Am mai discutat pe un topic "ce facem noi" parca despre asta. Tu nu vezi ca in parcari nici zapada nu si-o dau de langa masini?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2