inginerul scrie:
Cred ca si aici ar trebui facuta o deosebire. Sunt unii care citesc forumul de la servici iar altii care citesc forumul de acasa. Iar despre calitatea gresiei asta e, e adevarat si macar sa o pastram. Deci, cine sa iasa la dezapezire? Cand sa iasa la dezapezire? Cu ce sa faca dezapezire (ma refer la unelte)? De acord ca este o problema. In orice bloc comunist de proprietari asociatia are unelte pentru dezapezire proprii, iar cei care stau acasa (pensionari si tineri) ies la dezapezire ziua.
Nu am scris aici fara ca eu sa fiu exemplu...
Ieri dupa ce am fost plecat de acasa 11 ore ( serviciu + drum ) am venit acasa iar la ora 19 am iesit doar eu si inca un vecin sa curatam scarile si accesul in bloc. Cam in fiecare an situatia a fost identica...uneori cu 2-3 in plus dar restul locatarilor pur si simplu nici macar nu schiteaza vreo implicare !
Nesimtire la maxim iar lucrurile trebuie sa se schimbe in bine.
Scule cam au toate blocurile iar cei care nu le au, pot stringe 10 lei/ap sa cumpere...lenea si putoarea prea au luat locul bunului simt in tara asta !
Si binenteles ca am facut acest lucru si pentru copii nostrii...nu e scuza faptul ca ajungi acasa la ore mai tirzii...vara sunt destui care uda gradinile la 9-10 noaptea !
Cit despre categoria de nesimtiti care plimba pe afara cainii crescuti in case nu are rost sa avem pretentii atita vreme cit nu sunt in stare sa adune fecalele din urma lor...