Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Lun Sep 06, 2010 6:32 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Depuneri dosare ANL Brancusi 2010....
MesajScris: Joi Dec 10, 2009 3:52 pm 
Neconectat

Stie cineva daca se mai depun cereri la primarie pt ANL cartier Brancusi in 2010????? Cand am sunat la primarie au spus ca nu se mai depun cereri....pe anul asta 2009 dar de 2010 stie cineva ceva?????? Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 08, 2010 9:03 pm 
Neconectat

incep si eu de luni sa ma interesez pe la primarie sa vad in ce perioada se mai depun dosarele....dar daca le depunem acum o sa primim o casa minim in 2013...zic eu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 09, 2010 6:07 pm 
Neconectat

Flpr27 scrie:
incep si eu de luni sa ma interesez pe la primarie sa vad in ce perioada se mai depun dosarele....dar daca le depunem acum o sa primim o casa minim in 2013...zic eu

Cred ca visezi... ei nu au inceput sa mai construiasca nimic. Cand am depus noi dosarul ei deja lucrau la fundatii si un bloc era aproape ridicat. Sper sa ma insel eu, dar ANL Brancusi s-a oprit la aceasta etapa :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 09, 2010 7:05 pm 
Neconectat

Adi Mutu scrie:
Flpr27 scrie:

Cred ca visezi... ei nu au inceput sa mai construiasca nimic. Cand am depus noi dosarul ei deja lucrau la fundatii si un bloc era aproape ridicat. Sper sa ma insel eu, dar ANL Brancusi s-a oprit la aceasta etapa :(

:)) este clar ca visez....dar atat timp cat exista o sansa (daca se depun dosare) merita sa incerc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 09, 2010 8:09 pm 
Neconectat

intrucat teren viran inca e, parerea mea e ca se vor mai face, dar cred ca doar pt vanzare directa, nu chirie. vezi si tu cum e situatia economica mondiala, toti vor banul rapid.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 10, 2010 8:29 am 
Neconectat

Depune dosarul ca sunt multi care nu vor sa mai stea acolo ca sunt nemultumiti ( vezi in viata de cartier ) si nu vor sa cumpere 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 11, 2010 8:06 am 
Neconectat

amcuce scrie:
Intrati aici www.mobiladomnel.ro pentru mobila poloneza de calitate

Ai si preturile de la respectivele produse?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 16, 2010 7:17 pm 
Neconectat

Buna!
Eu am depus cererea in sept. 2009, m-am dus direct la primarie. Daca suni la ei sigur iti spun ca nu se mai depun cereri. tre sa te duci acolo direct. Cel cu care am vb mi-a zis ca blocuri se construiesc in continuare, si ca in ian sau feb voi fi chemata sa depun dosarul. Acum astept , sa vedem daca se tin de cuvant sau nu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 2:06 pm 
Neconectat

as dori sa depun si eu o cerere anul asta....am tot cautat pe forum pasii pentru depunerea cererii si nu am gasit. Cum se procedeaza? se face cererea si dupa aceea depui dosarul cand te suna cei de la primarie? Cand depui cererea mai trebuiesc si alte acte?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 10:00 am 
Neconectat

te duci la primarie, acolo ti se da un bon de ordine si te trimite la biroul pt spatiul locativ. iti trebuie doar buletinul. iti vor da ei cererea sa o completezi.
in maxim o luna vei primi acasa o instiintare ca ai fost luat in baza de date a Anl-ului. nu ramane decat sa astepti pana te suna ei sa te duci sa depui dosarul cu actele care ti le vor cere ei. Bonul care ti-l vor da ei acolo cand inregistrezi cererea sa il pastrezi. Eu inca astept :( pana nu termina cu repartitiile nu vom fi sunati.Cine stie cat mai avem de asteptat. Daca te duci acolo intreaba te rog cat mai dureaza pana ne cheama si pe noi sa depunem dosarele. Multumesc

Sus

Subiectul mesajului: buna..
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 6:14 pm 
Neconectat

azi am depus cererea...am intrebat de dosare dar mi-au zis ca nu stiu nimic pt ca anl nu li se subordoneaza, deci nu e nimic sigur...

Sus

Subiectul mesajului: buna!
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 8:35 pm 
Neconectat

multumesc, deci avem de asteptat. o sa trec si eu peste 1 luna pe acolo sa le dau noul nr. de tel. poate mai aflu ceva atunci. tinem legatura.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Depuneri dosare ANL Brancusi 2010....
MesajScris: Vin Feb 26, 2010 6:24 pm 
Neconectat

am primit ieri scrisoarea ca am cererea a fost luata in considerare...cand vom face oare dosarele?

Sus

MesajScris: Vin Feb 26, 2010 8:45 pm 
Neconectat

Cred ca mai avem mult de asteptat, nici macar nu au terminat de reverificat celelalte dosare pt repartitiile care se dau acum. Oricum e bn ca ai primit scrisoarea, am cunostinte care nu au primit nici pana acum scrisoarea de 2 ani de zile de cand au depus cererea. deci e clar ca nu au fost luate in evidenta.Daca mai aflu ceva o sa las mesaj aici. Nu ramane decat sa asteptam. Bafta, ca avem nevoie.

Sus

MesajScris: Joi Mar 18, 2010 12:57 pm 
Neconectat

Buna

Am fost si eu astazi la Primaria sector 6,in vederea dosarului pentru o locuinta in cadrul ANL,dar mi s a spus ca dosare nu se mai primesc din 2007,si am completat acel formular de inscriere,si mi s a dat un bon de inregistrare,si in cazul in care se mai construiesc blocuri or sa ma cheme pt dosar....e adevarat,chiar nu se mai construiesc,sau am fost mintita?

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2