Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Lun Sep 06, 2010 6:24 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 704 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: LISTA 2
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 4:46 pm 
Neconectat

Aici putem vb despre lista 2 cand apare sau toate comentariile legate de ea.[/b]

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 4:47 pm 
Neconectat

Deci , azi au muncit vacile sau nu :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 4:51 pm 
Neconectat

dupa mine ar trebui sa fie gata de mult. din clipa in care duci declaratia si e buna, ar trebui sa te includa pe lista. mai e altceva de verificat? eu nu mai stiu ce ar mai putea fi.
cred ca altele sunt motivele pt care nu apare, si nu ca nu e gata lista.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 4:52 pm 
Neconectat

Nu stiu daca au muncit sau nu dar sper sa afiseze lista aia odata ca nu mai pot si numai una, ca nu mai am rabdare sa o mai astept si pe a treia.

Bafta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 6:05 pm 
Neconectat

era cineva care a postat pe net k pozitia 39 va fii ocupata de alta persoana deoarece cea afisata pe lista are proprietate personala si au pus pe altcineva,asta ziceam k nu am inteles,cum au aflat k are proprietate?fara declaratia notariala?cum e posbil sa aiba multeeeeeee puncte si totusi sa stea in casa ei ,a furat la declaratia notariala ?cum au depistat? :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 7:35 pm 
Neconectat

mikidutza scrie:
era cineva care a postat pe net k pozitia 39 va fii ocupata de alta persoana deoarece cea afisata pe lista are proprietate personala si au pus pe altcineva,asta ziceam k nu am inteles,cum au aflat k are proprietate?fara declaratia notariala?cum e posbil sa aiba multeeeeeee puncte si totusi sa stea in casa ei ,a furat la declaratia notariala ?cum au depistat? :?:

Astia sunt varza. Iti vine sa crezi ca se poate intampla asa ceva? Stii cum se pedepseste falsul in declaratii?
Eu totusi cred ca ea nu a venit cu actele la dosar decat dupa afisarea listei de repartitii. Probabil au sunat-o si nu a raspuns, au trimis scrisoare si nu a raspuns, a instiintat-o pe net si nu a raspuns si ea totusdi era pe lista. Daca listele se fac si fara verificarea actelor.... Sau poate ca i s-a aprobat in timpul asta de taraganare vreun credit cu prima casa....sau a mostenit una, eu incerc sa ma incurajez ca totusi Primaria e corecta :)))) . Eu sunt dupa 900 spt/sotie si nu am fost sunata. Sa mai sper?
Am vz si eu HCL in care spune ca o elimina de pe lista de repartitii. De aici putem deduce ca foarte multe persoane se pot afla pe lista cu repartitiile si totusi sa nu mai indeplineasca criteriile. Astia imi fac scarba din ce in ce mai mult.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 7:38 pm 
Neconectat

:shock: Ce nesimtita :idea:
Asta se vede cand trebuie platit impozitul pe proprietate si acest servici este legat de primarie.
Dar , daca a dat declaratie este caz penal , domnilor de la primarie va rugam sa faceti ce trebuie , adica , sesizati tribunalul 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 7:41 pm 
Neconectat

Dar nu inteleg cum adaugi pe lista o persoana neverificata? ei CE FAC IN ACEST TIMP...CA EU BANUIESC CA MERGE FOARTE GREU PT CA VERIFICA ACTELE... Ciudat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 7:49 pm 
Neconectat

asta este ce au spus ei,va dati seama k acum sunt multe chestii pe care le ascund,eu faza asta cu declaratia nu am inteles-o,cum asa ii dai repartitie si dupa ii iei casa,sau poate este vreuna care nu a mai vrut sa cotizeze pe unde trebuie,spun si eu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 7:51 pm 
Neconectat

surprize de ce sa mearga greu?duci afurisita aia de declaratie prin care spui k nu ai casa,teren,vila si ce mai vor ei si gata ,daca esti aceeasi persoana k in Bi/CI ,AI CEILALTI MEMBRII DIN FAMILIE GATA,CE ATATEA VERIFICARI,DACA NU AI 6 LUNI LA LOCUL DE MUNK ITI DA PAS,cu criza asta ma gandesc k sunt multi care nu mai au servici si ute asa ,mai pierzi o casa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 7:52 pm 
Neconectat

Suntem prea mici pentru coruptia asta mare de la Institutile de stat. Te mai intrebi de ce e lumea impotriva lor. D-asta. Ca sunt hoti cu totii. Eu le fac chiar acum un email referitor la lucru' asta, vreau sa vad ce-mi spun.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 7:53 pm 
Neconectat

:lol: multa bafta,presupun k vor spune k a 2 azi a venit cu casa ,k a primit eu stiu ce avere,credit sau.....crezi k are rost,tot fara case ramanem

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 7:55 pm 
Neconectat

nu mai am nici o speranta,pana la locul 800 si ceva si cu 150 apartamente cu 2 camere,la cine sa dea mai repede!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 8:02 pm 
Neconectat

Asta este o nenorocita merita puscarie :evil: :twisted:
Mai stiti ceva de lista 2 :?: :idea: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 07, 2009 8:32 pm 
Neconectat

pana joi vineri nu cred k se va afisa nimik,maine e k dupa luni si e sedinta,miercuri se discuta despre sedinta de miercuri,joi se mai finalizeaza ceva si vineri poate apare ceva............ :cry:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 704 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2