mikidutza scrie:
era cineva care a postat pe net k pozitia 39 va fii ocupata de alta persoana deoarece cea afisata pe lista are proprietate personala si au pus pe altcineva,asta ziceam k nu am inteles,cum au aflat k are proprietate?fara declaratia notariala?cum e posbil sa aiba multeeeeeee puncte si totusi sa stea in casa ei ,a furat la declaratia notariala ?cum au depistat?

Astia sunt varza. Iti vine sa crezi ca se poate intampla asa ceva? Stii cum se pedepseste falsul in declaratii?
Eu totusi cred ca ea nu a venit cu actele la dosar decat dupa afisarea listei de repartitii. Probabil au sunat-o si nu a raspuns, au trimis scrisoare si nu a raspuns, a instiintat-o pe net si nu a raspuns si ea totusdi era pe lista. Daca listele se fac si fara verificarea actelor.... Sau poate ca i s-a aprobat in timpul asta de taraganare vreun credit cu prima casa....sau a mostenit una, eu incerc sa ma incurajez ca totusi Primaria e corecta

))) . Eu sunt dupa 900 spt/sotie si nu am fost sunata. Sa mai sper?
Am vz si eu HCL in care spune ca o elimina de pe lista de repartitii. De aici putem deduce ca foarte multe persoane se pot afla pe lista cu repartitiile si totusi sa nu mai indeplineasca criteriile. Astia imi fac scarba din ce in ce mai mult.