Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Lun Sep 06, 2010 6:11 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 5:31 pm 
Neconectat

inginerul scrie:
Ca ieri unii dadeau zapada de mama focului pe la masini si tractorul ADP o aducea la loc. :evil:.

Tractorul ADP mergea prin gradini? Ca datul zapezii din parcare pe sosea nu e nici o raspundere civica.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 5:59 pm 
Neconectat

Mda ...asa e ! Am vazut multi care au o metoda tare de tot de dezapezire...dau zapada de la masinile lor la masinile altora pana le ingroapa de tot sau arunca zapada pe strada ... Eu am zis altceva ...atunci cand dezapezim sa incercam sa luam si zapada de langa masina , cea de pe strada si asa va fi mult mai usor pentru toata lumea si sa iasa din parcare si sa intre dar si sa mearga pe sosea...dar unii gandesc : de ce sa dau eu si pe acolo ca doar de aia e adp sau primaria ....Ca sa putem sa schimbam ceva trebuie sa invatam sa ne schimbam pe noi si dupa sa ne ridicam cu pretentii ! :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 8:04 pm 
Neconectat

Inteles gresit. Nu dadeau pe strada inapoi ci pe spatiul verde. Ideea e ca ceea cei ei dadeau pe spatiul verde tractorul aducea inapoi de pe alte strazi prin impingere :evil: . Asa ca luau munca de la inceput.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 8:18 pm 
Neconectat

"Ca sa putem sa schimbam ceva trebuie sa invatam sa ne schimbam pe noi si dupa sa ne ridicam cu pretentii !"

In orice tara cu pretentii de tara civilizata, cei platiti ii respecta pe cei care platesc si de urma carora traiesc. E adevarat trebuie schimbata mentalitatea ca nu eu platitor de taxe si impozite si altele trebuie sa ii servesc pe cei care sunt platiti de mine ci invers. Asta trebuie schimbat in primul rand.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 11:06 pm 
Neconectat

Aici nu sunt de acord cu tine imi pare rau ...daca tu astepti sa se schimbe vecinul si vecinul asteapta ca tu sa faci ceva ...si sa te schimbi lucrurile nu se vor schimba niciodata .... Se numeste om acea persoana care lasa urme pe unde trece ....poate ca nu se vad acum dar mai tarziu va fi cineva care le va observa ...Daca toti asteptam sa faca altii nimeni nu va face nimic. Da datoria celor platiti de noi este sa ne ofere serviciile pe care noi le platim dar uiti ca cei ce sunt platiti de noi sunt oameni ca mine si ca tine ...si daca au tot aceasta mentalitate ....nimic nu se va schimba niciodata ...Totul incepe de la mic ca sa se ajunga la mare ....Cand noi ne vom schimba vom putea sa privim altcumva situatiile si vom fi priviti cu alti ochi ... Spre ex cei de la Rebu ...( sau ce firma ridica gunoiul ) ...ar trebui sa mature si sa adune si ce cade din tomberoane dar cand ei vad jegu lasat de noi de la bun inceput langa tomberoane ....o sa zica ...da-i in colo pe astia ca si asa sunt imputiti sunt obijnuiti asa ....si exemple pot fi multe ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 11:01 am 
Neconectat

Putem sa chemam naibii tractoarele alea iar?Ca au intervenit cand era viscolul ala si se punea la loc dupa ce treceau, si acum nu mai vin, cand e linistit, ca sa desfunde zona...Stiti vreun nr sa sunam?Degeaba am dat pe langa masina daca drumul e infundat si nu o pot scoate...Nu pot sa curat toata strada acum...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 11:09 am 
Neconectat

Nr de tel nu stiu dar mergi aici langa bloc I la cei de la casute si spune-le problema ca au si ei utilaje . Tocmai ce se plimba unu mai devreme pe aici

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 11:12 am 
Neconectat

Multumesc Sonia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 11:18 am 
Neconectat

Cu placere dar imi pare rau ca ..nu te pot ajuta cu ceva util..adica ceva faptic :( .Oricum mergi la ei si fa scandal ca au si ei utilaje si tre sa vina . Si la noi pe straduta e cam la fel numai ca noi am mai dat zapada si de pe strada ...dar uite ca a nins iara :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 11:27 am 
Neconectat

Interesant modul de a vedea lucrurile. Dar cred ca tu abordezi de fapt doua probleme. Prima ar fi raporturile intre noi vecinii, care sa zicem ca suntem la acelasi nivel, iar a doua problema este raporturile intre noi si autoritati.

Total de acord ca intre noi vecinii ar trebui sa ne respectam intre noi si sa ne facem viata mai frumoasa, dar dupa cum am mai spus societatea din Brancusi este foarte eterogena si e foarte greu sa realizezi asta in cativa ani prin autoeducatie (unul e obisnuit sa lasa gunoiul la usa, altul sa asculte manele in miez de noapte, altul sa se-mbete si sa confunde usile de la case, altii sa ia becuri de pe scara sa le duca-n case si exemplele pot continua, altul a fost copilul mamii, altul a stat ani de zile in camine). Asta e societatea e eterogena si va trece ceva timp pana cand va exista un sistem de valori cat de cat comun.

Cat despre autoritati care sunt platite din buzunarul tuturor pentru a presta niste servicii, in primul rand ar trebui sa aibe oameni competenti care sa isi faca treaba mai intai pentru care sunt platiti si dupa aia eventual sa interpreteze eventual in timpul liber, pentru ca nu sunt platiti sa interpreteze ci sa ridice gunoiul. Romanul are o vorba din batrani "Pestele de la cap se impute". Si asta cred ca spune multe.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 11:40 am 
Neconectat

justme scrie:
Putem sa chemam naibii tractoarele alea iar?Ca au intervenit cand era viscolul ala si se punea la loc dupa ce treceau, si acum nu mai vin, cand e linistit, ca sa desfunde zona...Stiti vreun nr sa sunam?Degeaba am dat pe langa masina daca drumul e infundat si nu o pot scoate...Nu pot sa curat toata strada acum...

Ai reusit ??? au venit ??? Ca uite iara au trecut pe aici cu tractorul . Sper ca ai reusit ...si ca au venit

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 11:42 am 
Neconectat

Am sunat la un vecin sa se duca...ca eu nu sunt acasa acum...sper sa fi venit. Mercic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 10:17 pm 
Neconectat
Moderator

Astia suntem, ca ne place sau nu! Nu putem avea pretentii de la liderii alesi sau numiti cand felul nostru de-a fi are ca rezultat oameni ca noi, adica cei care conduc/administreaza!

De ce ar trebui sa vina urban/primaria sa curete cand noi nu suntem macar inclinati sa dam o lopata de zapada la intrarea in bloc?!

Nu poti avea pretentia de respect din partea celorlalti cand tu/noi nu arati respect fata de sine si de locul in care traiesti!

Din 66 de apartamente am iesit 4-5 persoane sa dam zapada sa facem carare! Restul?... Dupa perdele! Proportia se pastreaza la toate blocurile! Deci? Cine a inceput?! :i_dont_know:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 12:09 pm 
Neconectat

O mica intrebare se naste. Ce facem cu gunoiul neridicat din Brancusi? Plecam cu totii ca sa nu mai facem gunoi pana vin sa il ridice? Il depozitam la noi pe balcoane? il depozitam pe scarile blocurilor? Il luam in masini si il caram in pubele din Drumul Taberei? Ca pe jos intr-adevar e urat si anormal sa-l aruncam.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 2:47 pm 
Neconectat

Am facut topic special pentru asta: http://www.brancusi.org/forum/viewtopic.php?t=1617

Se pare ca nu e nimeni interesat de aspect !!!
Situatia e inadmisibila dar nimanui nu-i pasa...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2