Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Lun Sep 06, 2010 6:31 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 2:52 pm 
Neconectat

Fereasca D-zeu de inlocuiri de sigurante de capacitati mai mari, iar cablurile sa nu suporte. Mai ales la peretii astia rigips si izolatie de vata minerala intre ei. Ardem toti ca sobolanii. Inainte de a face ceva totusi e bine de intrebat si de verificat. :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 3:08 pm 
Neconectat

Pai da ...cam asta a zis si electricianul meu ... 8) ca daca vrem o centrala electrica ...trebuie schimbat tot ( adica si cablajul ca nu suporta ) si sigurantele ( care si asa sunt unele din ele mai mici decat ar trebui sa fie ). Oricum pentru astfel de modificari trebuie ceruta aprobare si atunci ti se spune direct daca reteaua suporta sau nu .

Sus

Subiectul mesajului: Re: Costuri rezonabile la ENEL
MesajScris: Mie Mai 26, 2010 10:01 am 
Neconectat

Acum ca (re)veni sezonul cu consum mai mare de curent (dar mai mic decit iarna) va recomand sa verificati la tabloul electric de interior stringerea suruburilor la sigurante. Va spun din experienta ca sunt slabite si trebuie strinse pentru a face contact ferm. Veti evita un mic incendiu si distrugerea sigurantelor. Un vecin a "experimentat" asta iarna fenomenul apoi am verificat si la mine...surpriza...toate suruburile necesitau stringere !

Si cereti scris la ENEL tariful optim in functie de consum stiind faptul ca pe luna se ajunge usor la 300 kw cu o clima sau peste 500 kw cu doua.
Economia este importanta mai ales in aceste vremuri...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2