|
Catre "admin": asta cred ca s-ar incadra numai la "lista neagra", nu pot afirma (nu stiu, dar voi afla) daca ar fi vorba si de "vecin". Ok. Data: 26.05.2010, in jurul orelor 20,30; Locatia: Aleea Valea Doftanei, in dreptul ultimei intersectii cu straduta care face legatura intre aceasta si Coloana Infinitului, pe sensul de iesire din cartier; Context: Apropiindu-ma cu auto personal de aceasta mica intersectie, observ ca deja sunt angajate pe Valea Doftanei (la intrarea in cartier din Valea Oltului) mai multe masini. Ca sa nu creez ambuteiaj (fiind o intreaga coloana care intra in cartier din Valea Oltului) , am considerat util si de bun simt sa opresc in dreptul acelei mici intersectii, in ideea ca cei care vin din fata sa poata deflui pe langa mine spre spatele cartierului, pe Valea Doftanei; Urmarea: prima masina un BMW negru, trece si opreste in dreptul meu; "soferul" lasa jos geamul si-mi spune zeflemitor:"daca stam sa ne uitam unii la altii crezi ca vom mai circula, bai..." Raspunsul meu: "stau aici ca sa poti trece tu si vezi ca ai masini in spate, apropo, se poate spune si multumesc" Raspuns: pauza de mirare si "dute, ba in .... mea"; Raspunsul meu: "nesimtit esti ma, animalule" Raspuns: iarasi pauza (lipsa completa de vocabular) si iarasi "dute, ba in...mea". Cred ca astea erau singurele cuvinte stiute. Precizare: varsta aproximativa a specimenului: max.25 ani; varsta subsemnatului: 42 ani Urmarea: incapatanat cum ma stiu, nu m-am dus unde m-a trimis, nu eram curios deloc si astfel nervii incep sa-mi cedeze si dau sa deschid portiera, in acel moment pustiul (cu cercel in ureche) se face mic si demareaza in tromba. P.S.: in spatele specimenului, concert de claxoane. Urmatorul care trece pe langa mine tipa prin fereastra: "habar nu aveti sa conduceti !" Trece si asta. Si mai trec asa vreo 10 masini. Stau acolo de vreo 6-7 minute. Au trecut toti. Pot si eu in final sa ies in Valea Oltului. Intrebare: nu e ca in filmele cu prosti, insa prostul am fost eu? Oricum, il pot felicita ca a avut prezenta de spirit sa fuga repede. Insa restul?!.... Cu ce am gresit oare si "nu stiu sa conduc"? Cred ca unii cred ca daca esti civilizat ori cu putin bun simt, esti si FRAIER!
|