Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Joi Sep 09, 2010 9:18 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: VECINI DE... RAS... sau lista neagra!!!
MesajScris: Lun Mar 01, 2010 2:11 pm 
Neconectat

Nu ai cu cine vorbi... I-am rugat si eu sa nu mai dea de mancare cainilor in fata blocului pentru ca sunt copii si ii pot musca, dar ea s-a uitat cu o privire goala la mine, nu a raspuns nimic si a plecat... :oops:
A doua oara am rugat-o iar sa nu mai faca adapost potailor sub geamul meu ca pute (scuzati expresia) si iar s-a uitat la mine ca la poarta noua... Intr-o vreme au pus covorase, castron de apa si castron de macare... stateau potaile la hotel de 5 stele...

Sus

MesajScris: Lun Mar 01, 2010 4:57 pm 
Neconectat

Pe ei ii apara legea.

Pe noi nu ca ii agresam pe cale verbala. Ca de.... La noi romanasii folclorul s-a transmis din tata-n fiu sau din mama-n fiica pe cale orala............. De aia am ajuns unde am ajuns. Pus mana, filmat si dat la televiziuni cum ii hranesc, unde ii hraneste.

Sus

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 9:15 pm 
Neconectat

Mai zic si eu una. Seara, ora 10 si ceva. O copila striga spre geam la apartamentul ei: "Mamiiii vreau in casa" I se raspunde, mai stai si te joaca, ca eu am treaba cu taica-tu` :shock:

Sus

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:18 pm 
Neconectat

Sincer.

Copil traumatizat. Viitor = istoria se va repeta si cu copilul. Pacat. Pacat de copii. In sec XXI, in sec informaticii aceste lucruri nu trebuie sa se intample. Slava Domnului copilul meu doarme la ora asta. Si sper ca ai multora, simtind caldura parinteasca.

Sus

MesajScris: Dum Apr 18, 2010 6:55 pm 
Neconectat

.......vizavi de ce spunea Comisarul, imi aduc aminte de o intamplare amuzanta de acu vre-o 25 de ani.
Erau pe seara si doi copii in parcare se bateau intre doua masini, unul era peste celalalt. La un moment dat pe cel de dedesubt il striga mama-sa sa vina acasa ca e tarziu.
Copii se opresc din bataie iar cel de dedesubt, care lua saracu pumni cu nemiluita, spune: - Mai stau putin!

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 10:39 am 
Neconectat

cornelito scrie:
Incep eu:

De asemenea, imi doresc sa-l cunosc pe cel care stinge lumina constant in bloc pentru ca e fotofob sau are probleme cu ariciul din buzunar!
Daca e fotofob, e simplu! Il invit sa inchida ochii in drum spre apartament, garsoniera, boxa sau oficiu!

Cunosc un bun prieten, comun de altfel Cornelito, care face acest lucru, dar pentru a face economie, nimic mai mult :P :laughing: :laughing:

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Lun Apr 26, 2010 10:51 am 
Neconectat

Noi am rezolvat problema cu stinsul luminii (la parter momentan): am pus becuri pe senzori (si astfel toata lumea este multumita) :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Lun Apr 26, 2010 11:21 am 
Neconectat

NORMAL, e cea mai utila si economica miscare.la fel si la noi in bloc...

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Lun Apr 26, 2010 6:47 pm 
Neconectat

Si mai e altceva... usile de termopan... Le-au reparat (nush prin ce minune) dupa 2 zile erau rupte iar. Copiii trag de ele pana le rup... Doamne fereste sa te iei de odrasla cuiva... ca e moarte de om. Asa ca platim 2 euro pe luna pt intretinerea usilor, DEGEABA! Iar cand a fost vorba sa dam 5 lei/luna pt un interfon calumea, au sarit sus si tare ca e scump!. Bleah! :slap:

Sus

MesajScris: Sâm Mai 15, 2010 8:03 am 
Neconectat

Din ciclul "CATELUL E DE VINA" am sa va descriu o faza de durere de minte. Mergand de dimineata la niste mici cumparaturi, am vazut o masina parcata in Brancusi. Masina era cu alarma pusa. Pana aici nimic anormal. Numai ca in masina era lasat si un catel din pacate viu. :lol: Asa ca de cate ori se misca saracul animal in masina, de atatea ori incepea sa sune alarma. Conluziile..............

Sus

MesajScris: Joi Mai 27, 2010 12:35 pm 
Neconectat

Catre "admin": asta cred ca s-ar incadra numai la "lista neagra", nu pot afirma (nu stiu, dar voi afla) daca ar fi vorba si de "vecin". Ok.
Data: 26.05.2010, in jurul orelor 20,30;
Locatia: Aleea Valea Doftanei, in dreptul ultimei intersectii cu straduta care face legatura intre aceasta si Coloana Infinitului, pe sensul de iesire din cartier;
Context: Apropiindu-ma cu auto personal de aceasta mica intersectie, observ ca deja sunt angajate pe Valea Doftanei (la intrarea in cartier din Valea Oltului) mai multe masini. Ca sa nu creez ambuteiaj (fiind o intreaga coloana care intra in cartier din Valea Oltului) , am considerat util si de bun simt sa opresc in dreptul acelei mici intersectii, in ideea ca cei care vin din fata sa poata deflui pe langa mine spre spatele cartierului, pe Valea Doftanei;
Urmarea: prima masina un BMW negru, trece si opreste in dreptul meu; "soferul" lasa jos geamul si-mi spune zeflemitor:"daca stam sa ne uitam unii la altii crezi ca vom mai circula, bai..."
Raspunsul meu: "stau aici ca sa poti trece tu si vezi ca ai masini in spate, apropo, se poate spune si multumesc"
Raspuns: pauza de mirare si "dute, ba in .... mea";
Raspunsul meu: "nesimtit esti ma, animalule"
Raspuns: iarasi pauza (lipsa completa de vocabular) si iarasi "dute, ba in...mea". Cred ca astea erau singurele cuvinte stiute.
Precizare: varsta aproximativa a specimenului: max.25 ani; varsta subsemnatului: 42 ani
Urmarea: incapatanat cum ma stiu, nu m-am dus unde m-a trimis, nu eram curios deloc si astfel nervii incep sa-mi cedeze si dau sa deschid portiera, in acel moment pustiul (cu cercel in ureche) se face mic si demareaza in tromba.
P.S.: in spatele specimenului, concert de claxoane. Urmatorul care trece pe langa mine tipa prin fereastra: "habar nu aveti sa conduceti !" Trece si asta. Si mai trec asa vreo 10 masini. Stau acolo de vreo 6-7 minute. Au trecut toti. Pot si eu in final sa ies in Valea Oltului.
Intrebare: nu e ca in filmele cu prosti, insa prostul am fost eu? Oricum, il pot felicita ca a avut prezenta de spirit sa fuga repede. Insa restul?!.... Cu ce am gresit oare si "nu stiu sa conduc"? Cred ca unii cred ca daca esti civilizat ori cu putin bun simt, esti si FRAIER!

Sus

MesajScris: Joi Mai 27, 2010 4:38 pm 
Neconectat

Uite varianta la care nu te-ai gandit - a doua masina era prieten cu BMW-ul :twisted:
Altfel nu imi explic... Sau era femeie :roll:

Sus

MesajScris: Joi Mai 27, 2010 4:40 pm 
Neconectat

Hai sa nu o dam in misoginism :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Vin Mai 28, 2010 9:17 am 
Neconectat

Avand in vedere ca proportia barbatilor "blonzi" la volan = proportia femeilor care conduc bine, nu vad unde e misoginismul :lol: Fiecare padure are uscaciuni, dar partea verde e diferita in fiecare tabara :wink:
PS - a nu se interpreta gresit, nu caut scandal, dar e o realitate :drunken:

Sus

MesajScris: Mar Iun 01, 2010 11:50 am 
Neconectat

Buna ziua dragi vecini. Am si eu o intrebare, cum suportati voi zgomotul facut de cel de deasupra voastra?
Am niste vecini care toata ziua fac zgomot, nu stiu ce fac, muta mobila toata ziua, nu stiu ce, dar deja nu maaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii poooooooooooooooooot! Nu ar fi nimic daca nu as avea un bebe de 7 luni care se trezeste la orice mic zgomot auzit.
Le-am spus si lor sa nu mai faca zgomot, macar de la 9 seara incolo, dar imi tot spun ca nu e de la ei, si nu o data le-am spus.................................. Ei stau in bl.h

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2