Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Joi Sep 09, 2010 10:17 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ANL sector 3
MesajScris: Mar Mar 09, 2010 3:52 pm 
Neconectat

psypesy scrie:
Buna,

Sunt noua pe acest forum si cred ca intr-un final am ajuns la topicul potrivit.
Eu sunt din Bucuresti, lucrez pe perioada nedeterminata, sunt casatorita iar in Mai vom avea si o fetita.
Saptamana aceasta vor fi gata toate actele mele pentru ANL - insa am o mare rugaminte la voi: spune-ti-mi si mie, va rog, ce se intampla dupa ce depunem dosarul la spatiul locativ? Habar nu am ce se intampla si ce mai trebuie sa fac.

Va multumesc anticipat.

Pai e simplu... dupa ce depui dosarul incepe asteptarea... si nervii... si iar asteptarea pana te regasesti intr-o primavara pe listele lor de repartitie... dar avand in vedere ca sunt persoane care au cererea de 6 ani si inca nu au primit casa... inarmeaza-te cu rabdare...

Sus

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 4:01 pm 
Neconectat

[/quote]

Pai e simplu... dupa ce depui dosarul incepe asteptarea... si nervii... si iar asteptarea pana te regasesti intr-o primavara pe listele lor de repartitie... dar avand in vedere ca sunt persoane care au cererea de 6 ani si inca nu au primit casa... inarmeaza-te cu rabdare...[/quote]

Mi se pare deja dezarmant :? .... desi nu am de gand sa ma las... dar...Exista oare posibilitatea inchirierii de la cineva care a cumparat deja un apartament de la ei? sau nu au voie sa inchirieze?

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 4:35 pm 
Neconectat

teoretic nu au voie sa inchirieze pt ca ei insisi iau cu chirie locatiile respective insa cine stie, poate gasesti... insa iti spun sincer ca nu iti va da nimeni cu chiria de 2-3 mil cat plateste el la stat ci iti va da in pretul pietei, adica aprox 300 Euro...

oricum, partea buna e ca daca te inscrii si ai rabdare cativa ani, cu putin noroc s-ar putea sa prinzi o repartitie la un moment dat... dar in timpul asta trebuie sa continui sa indeplinesti toate criteriile lor ca altfel iti resping dosarul. Adica trebuie sa ai in linii mari in continuare o situatie mai mult sau mai putin nasoala, sa ai in continuare cartea de munca activa pe perioada nedeterminata, sa nu ai o locuinta in proprietate personala sau cu chirie de la stat si tot asa mai departe... e de asteptat, asta e clar... plus ca intai iau pilosii si apoi noi, cei care chiar avem nevoie...

eu ma oftic doar ca sunt f zgarciti cu informatiile la spatiu locativ...

Sus

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 4:48 pm 
Neconectat

carmishor scrie:
teoretic nu au voie sa inchirieze pt ca ei insisi iau cu chirie locatiile respective insa cine stie, poate gasesti... insa iti spun sincer ca nu iti va da nimeni cu chiria de 2-3 mil cat plateste el la stat ci iti va da in pretul pietei, adica aprox 300 Euro...

oricum, partea buna e ca daca te inscrii si ai rabdare cativa ani, cu putin noroc s-ar putea sa prinzi o repartitie la un moment dat... dar in timpul asta trebuie sa continui sa indeplinesti toate criteriile lor ca altfel iti resping dosarul. Adica trebuie sa ai in linii mari in continuare o situatie mai mult sau mai putin nasoala, sa ai in continuare cartea de munca activa pe perioada nedeterminata, sa nu ai o locuinta in proprietate personala sau cu chirie de la stat si tot asa mai departe... e de asteptat, asta e clar... plus ca intai iau pilosii si apoi noi, cei care chiar avem nevoie...

eu ma oftic doar ca sunt f zgarciti cu informatiile la spatiu locativ...

Nu ca sunt zgarciti ....dar sunt si fitzosi si cu nasul pe sus desi nu cred ca ii oboseste chiar atat de mult munca de birou.
Tu ai reusit sa obtii locuinta de la ei? scuze de intrebare dar nu am avut cand sa citesc chiar tot ce e pe aici

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 5:23 pm 
Neconectat

nu, nu m-au repartizat inca, eu am depus cererea anul trecut si inca mai sunt persoane care asteapta de vreo 6 ani sau ceva de genul. Partea nasoala este ca nefacand publica grija de punctare a dosarelor nu poti sti niciodata daca cei repartizati anual chiar au sau nu acele puncte si totodata dreptul de a primi o locuinta prin programul social sau pt tineri...

Sus

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 7:07 pm 
Neconectat

Buna seara Doamnelor :)

Vin cu noutati, daca nu cumva se stiau deja.

Cautand pe site-ul primariei ceva informatii despre cum se calculeaza punctajul pt locuintele astea, am dat peste o hotarare de consiliu http://www.sector3primarie.ro/ADP/2010/Hotarari.nsf/Hotarari/E4586C109B23B8A5C22576DB0032254A?OpenDocument. Aici se vorbeste despre faptul ca se modifica si se completeaza o anexa referitoare la criteriile de stabilire a ordinii de prioritate in vederea repartizarii locuintelor pe anul 2010.

Am cautat mai departe si am gasit si anexa cu pricina si am gasit-o in hotararea asta de consiliu http://www.sector3primarie.ro/ADP/2009/Hotarari.nsf/Hotarari/B7F684DDA1707645C2257551004B7AC9?OpenDocument. Totusi, punctajul nu este complet si nu ne putem face o parere corecta despre cum se calculeaza punctele.

Eu continui sapaturile pt ca pe site-ul primariei chiar trebuie sa stai sa cauti ca sa gasesti ceva si daca dau peste vreo noutate va anunt si pe voi.

Seara faina tuturor!

Sus

MesajScris: Vin Mar 12, 2010 1:34 pm 
Neconectat

Buna, ce stiti despre cele 3 blocuri de 10 etaje deja construite, situate pe Alea Cioplea? stiu ca nu sunt construite prin ANL. Se vor da numai cu chirie? exista posibiltatea de a le cumpara in timp? Multumesc pentru orice fel de informatii!

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Vin Mar 12, 2010 1:51 pm 
Neconectat

pai din cate se stie tocmai pt blocurile alea s-au afisat acum listele la primarie. eu personal nu stiu decat ca se dau cu chirie si ca sunt construite prin ANL. Si din cate stiu toate chiriile ANL se dau spre vanzare abia in cativa ani chiriasilor la care au fost repartizate.

Sus

MesajScris: Vin Mar 12, 2010 3:08 pm 
Neconectat

carmishor scrie:
pai din cate se stie tocmai pt blocurile alea s-au afisat acum listele la primarie. eu personal nu stiu decat ca se dau cu chirie si ca sunt construite prin ANL. Si din cate stiu toate chiriile ANL se dau spre vanzare abia in cativa ani chiriasilor la care au fost repartizate.

MAI NOU , BLOCURILE ANL SE DAU SPRE VANZARE DUPA 1 AN DE CHIRIE ....IAR BLOCURILE CONSTRUITE IN ALEEA CIPLEA AU 8 ETAJE ...EU ASA STIU

Sus

MesajScris: Vin Mar 12, 2010 3:19 pm 
Neconectat

KARMEN scrie:
MAI NOU , BLOCURILE ANL SE DAU SPRE VANZARE DUPA 1 AN DE CHIRIE ....IAR BLOCURILE CONSTRUITE IN ALEEA CIPLEA AU 8 ETAJE ...EU ASA STIU

Karmen, de unde ai auzit ca se dau spre vz dupa 1 an? ... eu stiam ca dureaza in jur de 4-5 ani...

Sus

MesajScris: Vin Mar 12, 2010 3:21 pm 
Neconectat

carmishor scrie:
KARMEN scrie:

Karmen, de unde ai auzit ca se dau spre vz dupa 1 an? ... eu stiam ca dureaza in jur de 4-5 ani...

AU FOST 5 ANI ,APOI 3 SI DE VREO LUNA DE ZILE AM AUZITO LA RADIO PE ELENA UDREA

Sus

MesajScris: Vin Mar 12, 2010 3:25 pm 
Neconectat

vai ce bine ar fi! ai cumva idee daca la sectorul 3 s-au dat in fiecare an locuinte sau au fost si ani in care nu s-a dat nimic?

Sus

MesajScris: Lun Mar 15, 2010 7:23 am 
Neconectat

carmishor scrie:
vai ce bine ar fi! ai cumva idee daca la sectorul 3 s-au dat in fiecare an locuinte sau au fost si ani in care nu s-a dat nimic?

Asta nu stiu sigur dar banuiesc cu nu ....

Sus

MesajScris: Lun Mar 15, 2010 9:21 am 
Neconectat

:lol: Locuinte in fiecare an??? Ar fi fost bine. Eu sunt pe liste de 4 ani si ceva si sunt persoane si de 6 ani, so...rabdare dar cine stie poate pe viitor vor lucra mai bine la acest capitol. Si eu stiu a acele blocuri au 8 etaje, sunt in jur de 210 apartamente.
Bafta!

Sus

MesajScris: Lun Mar 15, 2010 9:29 am 
Neconectat

Ar fi fost bine sa se dea locuinte si o data la doi ani ...dar de unde atata interes :(

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2