carmishor scrie:
teoretic nu au voie sa inchirieze pt ca ei insisi iau cu chirie locatiile respective insa cine stie, poate gasesti... insa iti spun sincer ca nu iti va da nimeni cu chiria de 2-3 mil cat plateste el la stat ci iti va da in pretul pietei, adica aprox 300 Euro...
oricum, partea buna e ca daca te inscrii si ai rabdare cativa ani, cu putin noroc s-ar putea sa prinzi o repartitie la un moment dat... dar in timpul asta trebuie sa continui sa indeplinesti toate criteriile lor ca altfel iti resping dosarul. Adica trebuie sa ai in linii mari in continuare o situatie mai mult sau mai putin nasoala, sa ai in continuare cartea de munca activa pe perioada nedeterminata, sa nu ai o locuinta in proprietate personala sau cu chirie de la stat si tot asa mai departe... e de asteptat, asta e clar... plus ca intai iau pilosii si apoi noi, cei care chiar avem nevoie...
eu ma oftic doar ca sunt f zgarciti cu informatiile la spatiu locativ...
Nu ca sunt zgarciti ....dar sunt si fitzosi si cu nasul pe sus desi nu cred ca ii oboseste chiar atat de mult munca de birou.
Tu ai reusit sa obtii locuinta de la ei? scuze de intrebare dar nu am avut cand sa citesc chiar tot ce e pe aici