Cartier Brancusi

Comunitatea online a cartierului Brancusi
Acum este Lun Sep 06, 2010 6:35 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: "Explozie" a restantelor la intretinere !
MesajScris: Mie Mar 03, 2010 11:43 am 
Neconectat

In ultimile 3 luni restantele la intretinere au crescut exploziv de la 15% la peste 35% din totalul lunii curente. Numarul restantierilor a crescut si el asisderea...
E o situatie fara precedent de cind ne-am mutat aici. Facatura de criza isi face simtita efectele din ce in ce mai mult iar in aceste conditii Nutzica spera sa vinda apartamentele...
Dar vad ca s-a cam "dezumflat" dupa ce a "aflat" si ea ca nu sunt multi "musterii" interesati si nu a mai scos actele oficiale...
Oricum situatia e grea si va fi cel mai probabil si mai dificila in viitor dar cred ca trebuie sa fie o prioritate plata la zi a facturilor caci daca restantele vor creste corelate cu termenul intirziat de plata => o noua majorare a fondului de rulment ceea ce nu e imbucurator pentru noi cei care platim corect si la timp !

Sus

Subiectul mesajului: Re: "Explozie" a restantelor la intretinere !
MesajScris: Mie Mar 03, 2010 11:53 am 
Neconectat

S-o fi trezit la realitate :lol: :lol: .

Sus

MesajScris: Mie Mar 03, 2010 1:20 pm 
Neconectat

gogu2006 scrie:
daca restantele vor creste corelate cu termenul intirziat de plata => o noua majorare a fondului de rulment ceea ce nu e imbucurator pentru noi cei care platim corect si la timp !

Nu e cazul, fondul de rulment a fost stabilit pe vremea cand nu existau penalitati la plata intretinerii si atunci ADP-ul platea penalizarile din "buzunar", pentru ca factura pe luna Ianuarie (gaz, gunoi, etc) trebuia platita pana pe 15 Februarie dar intretinerea se afisa pe 28 Februarie, etc.

Acum exista penalitati de intarziere procentuale pentru cei care intarzie cu plata intretinerilor deci o noua majorare a fondului de rulment (si asa destul de ilegal) nu se justifica.

Sus

MesajScris: Mie Mar 03, 2010 3:26 pm 
Neconectat

Pai o sa am si eu restanta luna asta.
Odata m-am dus sa platesc si nu le mergeau sculele si n-au vrut sa incaseze, apoi m-am dus si era pauza de masa (ora 11!!!). AM rugat pe cineva sa mearga in locul meu si inchisesera (inainte de 2!).
Cel mai tare ma oftica, ca sunt 2 incasatori, cand ar ajunge jumate de incasator pentru cata munca e...

Sus

MesajScris: Mie Mar 03, 2010 4:07 pm 
Neconectat

Toti cei care au avut probleme diferite in achitarea facturilor de intretinere si chirie sunt rugati sa-l informeze pe D-nul Apostolescu.
S-a introdus un sistem informatic mai nou plus imprimante dar eficienta nu este nici pe departe cea dorita. Lucrurile se misca f incet...se sta la coada si merge greu.

Sus

MesajScris: Mie Mar 03, 2010 10:47 pm 
Neconectat

la ce facturi te referi?
si cine e apostolescu?

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 9:02 am 
Neconectat

Pentru cine nu stie, D-nul Apostolescu este sef serviciu administrativ ADP Brancusi.
Am scris despre facturi mai sus, ele sunt cele venite pe bloc sau cartier si impartite la locatari care achita pe baza unei chitante.
O regula gramaticala invatata in clasele primare spune ca numele unei persoane se scrie incepind cu litera mare.

Sus

MesajScris: Vin Mar 05, 2010 10:54 pm 
Neconectat

insa poti sa-l scrii si cu litera mica, intentionat pentru a sublinia neinsemnatatea persoanei respective. asta e o regula, de fapt un artificiu literar, care se invata prin clasele mai mari....

Sus

MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 4:04 am 
Neconectat
Moderator

Va rog sa nu jigniti persoane sau institutii! Oricat de nemultumiti ati fi, si eu chiar sunt, va rog sa ramaneti in nota decenta!

Sus

MesajScris: Sâm Mar 06, 2010 9:26 am 
Neconectat

ok, incercam...desi e tare greu sa ne mai abtinem mult.

Sus

MesajScris: Dum Mar 07, 2010 12:01 pm 
Neconectat

Off topic:
Sa stii ca in cazul in care tu esti sef administrativ peste cartier esti legat de multi alti oameni mai mult sau mai putin binevoitori sa te ajute in problemele de aici.
Si D-nul Apostolescu chiar este ( fara sa-l laud ) mult mai binevoitor in a face pe cit posibil ca lucrurile sa mearga bine.
Doar uita-te pe facturile de intretinere si compara-le cu cele de pe vremea D-nei Rusu...ai sa observi ca nu mai exista diferente uriase de cote iar tu ai avut acelasi comfort.

Ontopic: E adevarat ca sunt vremuri mai grele dar trebuie sa se reduca urgent restantele. Sunt convins ca nu tine de putere financiara ci de nesimtire si indolenta mai degraba.

Sus

MesajScris: Sâm Mar 13, 2010 4:54 pm 
Neconectat

Off topic:
din pacate pt tine si pt apostolescu, nici nu mi-am dat seama ca nu mai e dna rusu. a, ba cred ca exista o diferente: nu mai avem trotuare, avem gropi gramada. o fi de bine, o fi de rau? si ma tot uit pe facturile de intretinere si tot vad ca platesc 10 ron/mc apa calda.

on topic:
ma bag si eu pe lista restantierilor luna asta ca sa-i fac in ciuda lui apostolescu... :D

Sus

MesajScris: Dum Mar 14, 2010 4:08 pm 
Neconectat

Doar 10 ron/mc la apa calda?? Esti bine vecine. La mine e aproape dublu. Iar fochistii sunt niste idioti, pentru ca duduie caloriferele cand afara sunt 10 grade Celsius. Sau poate ca nu este doar vina lor. Au sefi, ce dreaq. Niste... cu totii. I-as da in judecata pentru aceasta "afacere" pe spatele nostru, din banutii nostri.

Sus

MesajScris: Dum Mar 14, 2010 4:17 pm 
Neconectat

Turbo B scrie:
Iar fochistii sunt niste idioti, pentru ca duduie caloriferele cand afara sunt 10 grade Celsius. Sau poate ca nu este doar vina lor. Au sefi, ce dreaq. Niste... cu totii. I-as da in judecata pentru aceasta "afacere" pe spatele nostru, din banutii nostri.

La calorifere nu aveti robineti? Centralele sunt automate, inchizi robinetul, se opreste centrala. Ce va opreste sa faceti economii?

Sus

MesajScris: Dum Mar 14, 2010 5:40 pm 
Neconectat

Right...daca nu va convine situatia ( pe buna dreptate ) instalati repartitoare.
E adevarat ca si fochistii nu regleaza bine centralele pentru ca multi nu sunt de specialitate sau o fac dinadins...
Propria gospodarire si repartitoarele vor rezolva problemele.
Noi avem deja repartitoarele, urmeaza sa preluam si centralele cind om fi asociatie cu majoritate.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2